AKTUELNO

Ipak je morala da razgovara sa Zoricom.

Luna Đogani nakon što je otkrila da bi joj bilo krivo kada bi saznala da majka Marka Miljkovića, Nedeljka Miljković ne podržava njihovu vezu, progovorila je i o odnosu sa Zoricom Marković. Iako nisu imale uvek dobar odnos, Zorica i Marko u poslednje vreme gaje animozitet jedno prema drugom, te je Miljković svojoj devojci zabranio da ima komunikaciju sa njom.

Sedma sila otkrila je pred svima večeras, da su Luna i Zorica razgovarale i nakon blogerkinog obećanja da neće više pričati sa pevačicom. Međutim, Luna se nije libila da odgovori na pitanje, te je priznala i o čemu je pričala.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam sa Zoricom pričala, bila sam u sobi. Ja ne znam, sedela sam tu sa ljudima, pričala sam sa Minom, Zorica je bila tu i komentarisala. Nisam lično pričala sa njom. Neću da komentarišem kako bi on reagovao na to, ja ne dozvoljavam da ljudi oko mene pričaju ružno o mom dečku, tako da sam ja što se toga tiče čista - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nije Luna ništa komentarisala, bila je vidno iznervirana, slagala je stvari i komentarisala je nimalo prijatan događaj. Bila je iznervirana, jer Miljković ne reaguje, dok Brendon vrši napad na Lunu. Sedeli su na trosedu i ćutao, ja sam prošla i videvši je, rekla sam joj da se opameti već jednom. Ono što sam joj ja rekla, nije ništa u odnosu na ono što joj je Brendon radio - dodala je Zorica.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE NENORMALNA! Marko žestoko opleo po Đoganijevoj zbog Brendona, pa otkrio šta stvarno misli o njoj! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'